Studentkonkurranse / by NLA Oslo & Akershus

IDÈKONKURRANSE_ nla 2020_Side_1.jpg

Lansering av studentkonkurranse: NÆRMILJØ Hei alle flittige fremtidige landskapsarkitekter! På tampen av et annerledes, rart, men lærerikt år for oss alle lanserer vi nå en studentkonkurranse med tema nærmiljø. Etter innspill fra studentmiljøene ved AHO og NMBU lanserer vi nå konkurransen før jul, med innleveringsfrist senest 1.Mars.

Konkurransen er arrangert av lokallaget NLA Oslo og Akershus i samarbeid med NLA sentralt. Konkurransens 1. premie er på kr 15.000,-, i tillegg til 2. og 3. premie, hver på kr 5000,-. Det vil også kunne gis hedrende omtale.

Det er sjeldent man har fått føle så sterkt på betydningen av et godt nærmiljø som nettopp i 2020, derfor håper vi at mange vil dele sine tanker om og drømmer for sitt nærmiljø med oss gjennom denne konkurransen.

Oppgaven lyder som følgende: Ta utgangspunkt i et nærområde som ligger i tilknytning til ditt studiested, hjemsted eller tilsvarende. Ved grupper på to må deltakerne komme frem til et felles prosjektområde. Vis hvordan ditt/deres tiltak bidrar til å skape et godt nærmiljø og skriv en kort tekst om betydningen av gode nærområder i 2020, inkludert en beskrivelse av ditt prosjekt.

Les mer om konkurransen i fullstendig beskrivelse, vedlagt.

Vi gleder oss til å se mange fantastiske bidrag!