Fra tak til tak med lokallaget by NLA Oslo & Akershus

Frodighet på Barcode B13. Foto: Styret

Frodighet på Barcode B13. Foto: Styret

Det ble en flott dag for befaring og sosialt samvær på lokallagets sommerfest, og styret vil benytte anledningen til å takke alle som kom! Mellom tyve og tredve praktiserende og studerende landskapsarkitekter var med oss fra tak til tak i nye Gamlebyen. Vi lærte om BREEAM-sertifisering, plantebruk på tak og erfaringer med totalentrepriser. Lærerikt, inspirerende og trivelig! Vi håper alle hadde en fin kveld og gleder oss til neste gang!

Første styremøte 2019 by NLA Oslo & Akershus

Årets første møte ble avholdt i møtelokalene hos Grape/SOLA

Årets første møte ble avholdt i møtelokalene hos Grape/SOLA

Vi har avholdt vårt første styremøte i år og har skissert årets begivenheter for lokallaget. Kort oppsummert vil vi sette inn ressursene for å bidra til IFLAs verdenskongress COMMON GROUND fra forskjellige hold, men også arrangere årsmøte i mars måned samt sommerfest i juni. I tillegg håper vi å fortsette fjorårets suksess med skissekurs ved AHO. Følg med på kalenderen!

Max, Ingrid, Daniel, Balén og Rannveig

Populært om japansk hagekunsthistorie by NLA Oslo & Akershus

Fullsatt på Arkitektenes Hus på tirsdag. Foto: Alv Aamo Skogstad.

Fullsatt på Arkitektenes Hus på tirsdag. Foto: Alv Aamo Skogstad.

Kunsthistoriker og oversetter Ika Kaminka holdt forelesning om japansk hagekunsthistorie for et fullsatt Arkitektenes Hus sist tirsdag. NLA O/A og Oslo Arkitektforening takker de fremmøtte og vår eminente foreleser for et særdeles vellykket arrangement. Lokallaget ser frem til flere samarbeidsprosjekter med OAF i tiden fremover!