Back to All Events

Diagramtegninger med Axel Andreas Fiske og årsmøte

  • Arkitektenes hus 34 Josefines gate Oslo, Oslo, 0351 Norway (map)

Velkommen til NLAOAs årsmøte og diagramtegninger for arkitekter med Axel Andreas Fiske. Kom til Hagestuen, få i deg noe pizza og få oversikt over hva lokalforeningen NLAOA har gjort i 2023, samt hva som skjer videre i 2024.

Når: Onsdag 13. mars kl 17:00 Hvor: Hagestuen i Arkitektenes hus. Josefines gate 34, 0351 Oslo Påmelding: https://forms.gle/pvkcf6sk86HvBA4c7 innen søndag 10. mars

Har du noen saker du ønsker å ta opp og melde inn på forhånd, send mail til post@nlaoa.no. Det blir valg av styre for 2024-2025, og vi trenger alltid flere krefter på laget, spesielt studentrepresentanter fra både NMBU og AHO. Ikke nøl med å ta kontakt dersom du er nysgjerrig eller bare lurer på hvordan alt fungerer!

Etter pizza og årsmøte får vi en smakebit av Axel Andreas Fiske sin nye bok “Diagramtegninger. Et verktøy for å skape og formidle arkitektur”. For anledningen plukker Axel ut prosjekter der diagrammer er brukt aktivt i å formidle landskapsarkitektur og forhold mellom bygg og landskap. Hvordan få frem grepet på best mulig måte? Axel viser frem samspillet mellom håndtegning og digitale tegneverktøy, og gir helt praktiske tegnetips.

Vil du vite mer? Diagramtegningene ble nylig omtalt i Arkitektur.no: https://www.arkitektur.no/aktuelt/arkitektur/boken-jeg-selv-oensket-meg-som-arkitektstudent/

Har du husket å melde deg på? https://forms.gle/pvkcf6sk86HvBA4c7

Vel møtt! Vi gleder oss!

Tidsplan 17:00-18:00 Pizza og årsmøte 18:30-20:00 Diagramtegninger med Axel Andreas Fiske

Earlier Event: February 1
VINTERFEST