Filtering by: Sommerfest

NLA Oslo & Akershus Sommerfest 2019: "På taket av den nye Gamlebyen"
Jun
13
5:30 PM17:30

NLA Oslo & Akershus Sommerfest 2019: "På taket av den nye Gamlebyen"

Torsdag 13. juni inviterer styret i NLA Oslo / Akershus til årets sommerfest! Tradisjon tro planlegger vi en runde med spennende prosjekter + omvisning. I år er tema «På Taket av Ny og (Gamle)byen».

På vandringen vil vi besøke to spennende prosjekter, Hollenderkvartalet av Tegn_3 og Barcode B13 av Landskapsfabrikken (nå Asplan Viak). Vi tar en øl eller et glass vin sammen på taket av B13 før vi drar videre til Ladegården, en staselig lystgård fra 1720-årene med god øl + pizza i en klassisk hage.

View Event →
NLA O/A (Sen)Sommerfest 2018
Aug
23
5:30 PM17:30

NLA O/A (Sen)Sommerfest 2018

  • Sandvika togstasjon Sandvika, Akershus Norway (map)
  • Google Calendar ICS

NLA inviterer til sommerfest 23. august kl 17:30 i Sandvika. På sommerfesten får vi omvisning av tre spennende prosjekter i Sandvika; et som har stått ferdig noen år, et nylig ferdigstilt og et under bygging. Vi avslutter ved Sandvikas ny ikon; stupetårnet på Kadettangen.

View Event →
Folk + Form: Vestre gjennom 70 år
Aug
24
5:00 PM17:00

Folk + Form: Vestre gjennom 70 år

Vestre inviterer til boklansering, utstillings­åpning og fest

Dørene åpner kl. 17:00. Det serveres mat og drikke frem til programmet starter kl. 18:30. Kveldens konferansier er Erik Wold. Han byr på spennende samtaler med mennesker som har inspirert Vestre gjennom generasjoner, og som brenner for å gjøre verden til et bedre sted. Forfatter Renate Nedregård forteller om arbeidet som har ledet frem til en bok helt utenom det vanlige. Etter bokbadet rundt kl. 20:00 blir det en times pause med mat og drikke, før Gabrielle avslutter festivalsommeren med å løfte taket fra scenen på Doga. Festen fortsetter utover kvelden med åpen bar og DJ Mariann Rosa.

Klikk her for påmelding!

Hjertelig velkommen!

View Event →