Back to All Events

NLA O/A (Sen)Sommerfest 2018

  • Sandvika togstasjon Sandvika, Akershus Norway (map)
38720878_2017280434998233_6821381464551063552_o.jpg

Oppmøte: Sandvika Togstasjon
Tid og dato: 23. August kl. 17:30
Tema: Growth: Byen ved vannet – Sandvika Fjordparken og Elvepromenader

NLA inviterer til sommerfest 23. august kl 17:30 i Sandvika. På sommerfesten får vi omvisning av tre spennende prosjekter i Sandvika, et som har stått ferdig noen år, et nylig ferdigstilt og et under bygging. Vi avslutter ved Sandvikas nye ikon; stupetårnet på Kadettangen. Ta med badedrakt og kom tørst! Vi fikser snacks og øl/vin til deg 😊. 

Kort om prosjektene vi besøker: 
SANDVIKA ELVEPROMENADE I (Grindaker): Ferdigstilt 2010. Prosjektet er en del av Sandvikas elvepromenade. Transformasjonen skaper et attraktivt og frodig område med urbane kvaliteter fra Rigmorbrygga til Kalvøybrua
Les mer: http://grindaker.no/prosjekter/parker-byrom/item/37-sandvika-elvepromenade

SANDVIKA FJORDPARK (bar bakke): Fase 1 ferdigstilt sommer 2018. Bærum regulerte inn en utvidelse av Kadettangen for 20 år siden. Nå er drømmen om fjordparken i ferd med å bli realisert. Sandvikas Fjordpark ligger på Kadettangen og har både badestrand, park og aktivitetsanlegg. Med sitt stupetårn er Fjordparken raskt blitt megapopulær. 
Les mer: http://barbakke.no/prosjekter/sandvika-fjordpark

SANDVIKA ELVEPROMENADE II (Dronninga landskap): Ferdigstilles 2020. Elvepromenaden fornyer elvebredden slik at det dannes en serie av små oppholdsrom, som vil gi en ny opplevelse og forbindelse til og langs Sandvikselva
Les mer: http://www.dronninga.com/prosjekter/gater-plasser/sandvika-elvepromenade/