Back to All Events

Frist for bidrag: SANS AUTO

  • Tøyen Startup Village (map)

Frist for bidrag til konkurransen utløper den 8. september!

HVEM KAN DELTA? 

Målgruppen for utstillingen er alle byutviklingsinteresserte – studenter, profesjonelle, og interessenter. Med andre ord ikke bare kontorer, men hovedsakelig individuelle og små grupper med interesse for Oslo og Akershus sin fremtid. Mens kontorer er velkomne, er det lokallagets mål å holde terskelen for "Sans Auto" passelig lav, slik at det frister for alle å bli med og vise engasjement. 

HVORDAN BIDRA?

Velg ett (eller flere) av stedene og kom med din ide eller visjon for hvordan det kan bli! Du står fritt til å tolke oppgaven slik du ønsker - om det er en strategi, et dikt, en modell, planer og visualiseringer - et maleri, en håndtegning, en artikkel, en plansje i større format, en collage etc. etc  - det bestemmer du! Det eneste kriteriet er at materialet må kunne stilles ut på vegg (max 1m²) eller i rommet (max 1m³)!

Earlier Event: August 24
Folk + Form: Vestre gjennom 70 år
Later Event: September 11
SANS AUTO