Back to All Events

Folk + Form: Vestre gjennom 70 år

Vestre inviterer til boklansering, utstillings­åpning og fest

Dørene åpner kl. 17:00. Det serveres mat og drikke frem til programmet starter kl. 18:30. Kveldens konferansier er Erik Wold. Han byr på spennende samtaler med mennesker som har inspirert Vestre gjennom generasjoner, og som brenner for å gjøre verden til et bedre sted. Forfatter Renate Nedregård forteller om arbeidet som har ledet frem til en bok helt utenom det vanlige. Etter bokbadet rundt kl. 20:00 blir det en times pause med mat og drikke, før Gabrielle avslutter festivalsommeren med å løfte taket fra scenen på Doga. Festen fortsetter utover kvelden med åpen bar og DJ Mariann Rosa.

Klikk her for påmelding!

Hjertelig velkommen!

Earlier Event: August 18
Summer Pub Crawl!
Later Event: September 8
Frist for bidrag: SANS AUTO